Uudised

KBA uus logo!

10:46 23. oktoober 2017


 

Maailma vanim trükimasinate tootja Koenig & Bauer tähistab 200ndat sünnipäeva ja sellega seoses võeti ettevõttes kasutusele uus logo.

Maailm muutub ja meie koos sellega. Me tugineme traditsioonidele, aga liigume edasi uuenduste jõul. Neid mõlemaid ühendades oleme kirjutanud nüüdseks juba 200 aastase eduloo. Alates 1817. aastast on meie klientide usaldus julgustanud meid edasi minema uute ideede ja uuendusliku tehnoloogiaga. Koos meie kõrgelt kvalifitseeritud töötajate ja kindlate äripartneritega ühendame individuaalseid vajadusi kaasaegse tehnoloogiaga. Värve ja materjale ühendades saavutame täiuslikke trükkimislahendusi, mis teevad ajalugu ja mõnikord ka muudavad ajalugu. Ettevõtte kolmanda sajandi künnisel lisasime meie pikale ajaloole uue peatüki: ühendatuna tugeva katuse alla oleme end ise jälle uuendanud ja arendanud digitaalajastu innovaatilisi tooteid ja teenuseid.

 

Trükindus muutub, kuid jätkab meie elu rikastamist ning selle püsiv uuenduslik ümberkujundamine tagab selle, et see jääb atraktiivseks ka tulevikus.

Claus Bolza-Schünemann
President and CEO of Koenig & Bauer AG